Etter børsslutt i dag legger Etter børsslutt i dag legger
frem tall for 1. kvartal. Åtte analytikere Reuters har snakket med venter i snitt et resultat før skatt på 93 millioner, opp fra 13,5 millioner kroner i 1. kvartal i fjor. frem tall for 1. kvartal. Åtte analytikere Reuters har snakket med venter i snitt et resultat før skatt på 93 millioner, opp fra 13,5 millioner kroner i 1. kvartal i fjor. Omsetningen ventes opp fra 599 til 698 millioner kroner.Alle analytikere har kjøp av varierende grad på aksjen.Estimatene inkluderer ingen avsetninger til boten på 24 millioner euro som Tomra ble idømt av EU 29. mars.- Det kan tenkes at selskapet tar avsetninger på den i 1. kvartal, men det vil samtidig være et feil signal å gi hvis man har planer om å anke dette, har en analytiker sagt til TDN Finans.Tomra-aksjen stiger i øyeblikket 1,41 prosent til 54 kroner på Oslo Børs.