Hovedindeksen begynner å nærme seg toppen i den stigende trenden som er utviklet siden begynnelsen av oktober i fjor. Trenden er stek og stigningstakten har tatt seg opp igjen de siste to månedene, noe som illustreres med stigende bunner i RSI-chartet.400 er tilbakelagt, 410 er passert og 420 er innen rekkevidde. Det er rom for det i den stigende trenden, og ingen bør bli overrasket om Hovedindeksen dundrer gjennom 420 og fortsetter videre opp til 425 allerede kommende uke. Det eneste som trengs er et brudd på 75-nivået i RSI-chartet.Vi kan i øyeblikket ikke se noen tekniske svakhetstegn for uken som kommer, men det kan likevel være smart å legge stop loss i underkant av 400-nivået.Tradere legger nok tettere stop loss, men de mer langsiktige bør i det minste legge stop loss slik at de kan sikre seg mot videre fall ved et eventuelt brudd på den stigende trenden.