Spetalens nye riggrace

Øystein Stray Spetalen bygger rigger for nesten åtte milliarder og sikrer selv en hyggelig gevinst.

Børs

Øystein Stray Spetalens nye rigg-race heter Ferncliff Offshore, forteller Finansavisen. Spetalen skal bygge to dypvannsrigger til nesten åtte milliarder kroner. Den første ble massivt overtegnet i går, og selv tok Spetalen 80 millioner kroner i gevinst til seg selv, ifølge avisen. Det var Pareto Securities som i ekspressfart reiste 900 millioner kroner da Spetalen skulle finansiere opp det nye riggeventyret.- Når Seadrill er så dyr, så åpner det muligheter for andre, sier en markedsaktør ifølge avisen.Aktører avisen har vært i kontakt med, antyder at plasseringen skal ha blitt overtegnet 3,5 til 4 ganger. Spetalen skal ha lokket investorene med at han skal ha knyttet til seg svært flinke folk til selskapet, men hvem det er, har han imidlertid ikke villet si noe om.

Nyheter
Børs