Studentenes vinneraksjer

BI-studenter i tet i aksjekonkurransen "studenter på børs". Her er vinneraksjene.

Børs

BI-grupperingen BI-spekulantene er nå i tet i aksjekonkurransen Studenter på børs, som HegnarOnline arrangerer sammen med Finansavisen og Høyskolen i Lillehammer.Per nå har spekulantenes fiktive million vokst til 1.365.870 kroner. Nærmest følger Aksjegruppa HVE ved Høgskolen i Vestfold, med 1.338.580 kroner, mens Proficio Infinitus på Universitetet i Oslo følger deretter med en verdistigning på 336.630 kroner.Satsingen på IGE er hovedbidragsyteren til avkastningen for BI-spekulantene. Bare der har man inne en gevinst på 235.000. Man har tidligere også sikret seg bra gevinst i Pan Fish.Øvrige aksjer i porteføljen er Eastern Drilling og Questerre, som begge er litt i pluss så langt.Informasjon om konkurransen og hvordan de andre deltagerne ligger an finner du mer om her.

Nyheter
Næringsliv