Tandberg-rally i Oslo

Tandberg stiger kraftig i tidlig handel på Oslo Børs. Men hovedindeksen er likevel noe ned.

Børs

Fallende oljepriser senker Oslo Børs fra rekordnivåene nådd i går. I øyeblikket er hovedindeksen ned marginale 0,06 prosent til 414,95 poeng.Oljeaksjene leder derfor an i nedturen. Hydro er ned 0,36 prosent, mens Statoil er ned 0,71 prosent. DNO faller 0,86 prosent.Flere selskaper har lagt frem tall på morgenkvisten. Yara havnet under forventning, og straffes med et kursfall på 4,07 prosent til 100,25 kroner. Norske Skog-gjelden har blitt nedgradert, og aksjen faller 5,45 prosent til 104 kroner. Det meste skyldes imidlertid at aksjen i dag går ex. utbytte på 5,50 kroner.Petrolia Drilling faller 1,86 prosent i kjølvannet av emisjonen. Tomra korrigerer ned 0,43 prosent etter oppturen i går.Bøant lyspunktene står Tandberg aller fremst. Aksjen sendes opp 7,31 prosent til 69,75 kroner etter gårsdagens knalltall. Dolphin Interconnect følger nærmest med en opptur på 5,4 prosent. Bjørge stiger fem prosent.Blant tungvekterne er IGE opp 1,8 prosent, mens Pan Fish og Fast stiger hhv. 1,62 og 1,9 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs