Fallende oljepriser senker Oslo Børs fra rekordnivåene nådd i går. I øyeblikket er hovedindeksen ned marginale 0,06 prosent til 414,95 poeng.Oljeaksjene leder derfor an i nedturen. Hydro er ned 0,36 prosent, mens Statoil er ned 0,71 prosent. DNO faller 0,86 prosent.Flere selskaper har lagt frem tall på morgenkvisten. Yara havnet under forventning, og straffes med et kursfall på 4,07 prosent til 100,25 kroner. Norske Skog-gjelden har blitt nedgradert, og aksjen faller 5,45 prosent til 104 kroner. Det meste skyldes imidlertid at aksjen i dag går ex. utbytte på 5,50 kroner.Petrolia Drilling faller 1,86 prosent i kjølvannet av emisjonen. Tomra korrigerer ned 0,43 prosent etter oppturen i går.Bøant lyspunktene står Tandberg aller fremst. Aksjen sendes opp 7,31 prosent til 69,75 kroner etter . Dolphin Interconnect følger nærmest med en opptur på 5,4 prosent. Bjørge stiger fem prosent.Blant tungvekterne er IGE opp 1,8 prosent, mens Pan Fish og Fast stiger hhv. 1,62 og 1,9 prosent.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.