legger frem sine tall for 1. kvartal etter børsslutt i dag. En porteføljeforvalter mener selskapet bør klare analytikerkonsenus med god margin om aksjen skal stige videre på rapporten, melder Reuters. legger frem sine tall for 1. kvartal etter børsslutt i dag. En porteføljeforvalter mener selskapet bør klare analytikerkonsenus med god margin om aksjen skal stige videre på rapporten, melder Reuters. Åtte analytikere venter i snitt en omsetning på 83,1 millioner og et driftsresultat på 16,8 millioner dollar i 1. kvartal.- De fleste tror vel egentlig at de skal komme inn over de tallene. 18, 19 millioner bør de vel klare, sier forvalteren, som ifølge nyhetsbyrået analyserer Tandberg Television for et kapitalforvaltningsmiljø i Oslo.- På bruttomarginen virker det som om folk har vært veldig forsiktige - og det slår jo hele veien ned. Jeg synes ikke akkurat man har tatt i. Det er det vel flere enn meg som har bitt seg merke i, legger vedkommende til.