- TAT vil slå markedet

- 18, 19 millioner dollar bør de vel klare, sier en forvalter før tallene i ettermiddag.

Børs

Tandberg Televison legger frem sine tall for 1. kvartal etter børsslutt i dag. En porteføljeforvalter mener selskapet bør klare analytikerkonsenus med god margin om aksjen skal stige videre på rapporten, melder Reuters. legger frem sine tall for 1. kvartal etter børsslutt i dag. En porteføljeforvalter mener selskapet bør klare analytikerkonsenus med god margin om aksjen skal stige videre på rapporten, melder Reuters. Åtte analytikere venter i snitt en omsetning på 83,1 millioner og et driftsresultat på 16,8 millioner dollar i 1. kvartal.- De fleste tror vel egentlig at de skal komme inn over de tallene. 18, 19 millioner bør de vel klare, sier forvalteren, som ifølge nyhetsbyrået analyserer Tandberg Television for et kapitalforvaltningsmiljø i Oslo.- På bruttomarginen virker det som om folk har vært veldig forsiktige - og det slår jo hele veien ned. Jeg synes ikke akkurat man har tatt i. Det er det vel flere enn meg som har bitt seg merke i, legger vedkommende til.

Nyheter
Børs