Tomra-pessimistene snur?

- Selskapet har fått mer ut av Tyskland enn det vi trodde, sier analysesjef Knut Erik Løvstad i Handelsbanken Capital Markets til HegnarOnline.

Børs

Som kjent la Tomra frem meget sterke tall i forrige uke. På driften tjente selskapet driftsresultat 123,4 millioner, mot ventet 90 millioner kroner.Også Handelsbanken, som er eneste meglerhus negativ til aksjen ifølge vår siste oversikt , lot seg imponere.- Det som kom var bra. Selskapet har fått mer ut av Tyskland enn det vi trodde, sier analysesjef Knut Erik Løvstad til HegnarOnline.Meglerhuset har en "reduce"-anbefaling på aksjen med kursmål 45 kroner, men ifølge Løvstad er aksjen nå "under review", som betyr at en ny analyse er underveis.Løvstad vil ikke si noe om tidspunktet for analysen, eller om den vil innebære en oppgradering av aksjen.Tomra er sist omsatt for 60,50 kroner etter en oppgang på over 3,4 prosent.

Nyheter
Næringsliv