Ukens 18 anbefalte aksjer

De tre aksjeekspertene, som sliter med å banke Hovedindeksen, satser denne uken på 18 aksjer. To hives ut, mens en er ny.

Børs

Aksjestrateg Tore Gløersen i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB Nor Markets satser denne uken på tilsammen 18 aksjer.Telenor er ny. APL og Aker Drilling hives ut. Alle de tre aksjeekspertene har nå Tomra i sine porteføljer.

    OrklaTomraDNOKomplettScorpion OffshoreTelenorBirdstepSeaDrillAkerSonga OffshoreCermaqTGS-NopecSinvestSubsea 7FastExpertSchibstedRCCL
Gløersens portefølje er best så langt i år. Oppturen er på 31,2 prosent. Hermanrud og Hartvedt kan vise til en avkastning på henholdsvis 15,4 og 18 prosent. Til sammenligning har hovedindeksen steget 20 prosent.Her finner du mer om Finansavisens portefølje .Her publiseres det kontrinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs