Analytiker: Denne aksjen kan doble seg

Analytikerne i First Securities kliner til og forteller investorer at Fast-aksjen kan doble seg.

Børs

Tallknuserne i First Securities har sendt ut en kjøpsanbefaling på Fast Search & Transfer. Kursmålet settes til 38 kroner, mens aksjen nå omsettes for 18,50 kroner. Vi snakker altså om en doblingskandidat, og vel så det, og analytikerne treffer med sine antagelser.Hard medfart- FAST har fått hard medfart i korreksjonen, men vi ser ingen grunn til å justere estimatene, og verdivurderingen av selskapet har derfor blitt betydelig mer attraktiv. I en større industrianalyse vi nylig har publisert, hever vi kursmålet til 38 kroner pr. aksje som en følge av at FAST er godt posisjonert, både teknologisk og operasjonelt, i et sterkt voksende marked, skriver analytikeren.

Nyheter
Næringsliv