Analytiker om Songa Offshore

Dette resultatvarselet øker vår bekymring om at fastepriskontrakter ikke egentlig er faste, sier analytiker Aasulv Tveitereid.

Børs

SEB Enskilda har nedjustert kursmålet på Songa Offshore fra 77 kroner til 65 kroner etter dagens negative nyheter fra selskapet. Investeringsbehovet i tre boreenheter er oppjustert fra tidligere kommuniserte 100 millioner dollar til 170 millioner dollar. SEB Enskilda har nedjustert kursmålet på Songa Offshore fra 77 kroner til 65 kroner etter dagens negative nyheter fra selskapet. Investeringsbehovet i tre boreenheter er oppjustert fra tidligere kommuniserte 100 millioner dollar til 170 millioner dollar. "Dette resultatvarselet øker vår bekymring om at fastepriskontrakter ikke egentlig er faste. Vi understreker igjen risikoen med potensielle forsinkelser og kostnadsoverskridelser i alle selskaper som er avhengig at den svært stramme oljeservice underleverandørbransjen", skriver SEB Enskilda-analytiker Aasulv Tveitereid ifølge TDN Finans i en oppdatering.

Nyheter
Næringsliv