Børsfesten dabber av

Børsen er noe ned etter dagens topp kl. 12, men fortsatt opp 1,90 prosent. IGE er blant de store taperne.

Børs

Den gode dagen på Oslo Børs fortsetter. Hovedindeksen er opp 1,85 prosent, men har sunket nesten en prosent siden lunsjtider.Det er shipping-aksjene med selskap av Tandberg Data som gjør det best. Golden Ocean Group, Frontline og Green Reefers er opp hendholdsvis 9,04, 5,69 og 9,01 prosent, mens Tandberg Data er opp 6,29 prosent så langt.Frontline stiger etter at både Tor Olav Trøim og John Fredriksen har økt sin eksponering i selskapet. Kina er tilbake med kraftige importøkninger og gjør sammen med høye dagrater sitt til at flere av shipping-aksjene stiger.Tungvekterne Hydro og Statoil er opp nesten fire prosent, hjulpet av en stigende oljepris, opp en prosent til nærmere 70 dollar fatet. Trader-aksjen IGE er ned hele 10 prosent til 4,04 kroner per aksje etter at den i formiddag var 4,8 prosent opp.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs