Fem aksjer stiger over fem prosent

Oslo Børs kan vise til en fin avslutning på uken. Fem aksjer stiger over fem prosent.

Børs

De siste minuttene har Oslo Børs kviknet til og hovedindeksen står nå i 364,55 poeng etter å ha lagt på seg 1,53 prosent. Fem selskaper kan vise til kursoppganger på mer enn fem prosent. Best går det med Odim som klatrer 6,32 prosent, etterfulgt av Biotec Pharmacon som stiger 6,02 prosent.De blindede resultatene fra studien med tittel `An exploratory, randomised, parallel groupstudy, comparing the protective effect of SBG and placebo in oral mucositis in head and neck cancer patients receiving radiation therapy` er for tiden gjenstand for statistisk analyse av CRO (Clinical Research Organization)-firmaet som er engasjert av Biotec Pharmacon.Et av hovedpunktene for CRO-firmaet i deres analyse har vært mulige avvik mellom den enkelte pasients rapporterte forbruk av studiemedisin og det registrerte forbruk av studiemedisin, og de implikasjoner dette kan ha på den statistiske analysen av dataene.CRO-firmaet ansvarlig for monitorering av studien på vegne av Biotec Pharmacon ASA, har blitt bedt om å klargjøre denne viktige forutsetningen for deres analyse av statistiske data. Konsekvensen av dette er at CRO-firmaet vil trenge ytterligere tid før koden vil bli åpnet og rapporten fra studien utarbeidet.

Vinnerne:
SelskapSisteEndring i prosentVerdi
Odim101.006.32%10 100
Biotec Pharmacon * * *37.006.02%4 420 064
Kverneland79.506.00%7 950
Acergy86.755.15%85 068 413
Axis-Shield41.005.13%469 400
Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs