Keith og Fussell slipper å betale 150 mill.

Opticom-toppene Robert Keith og Thomas Fussell slipper å betale 150 millioner kroner i straffeskatt til Norge.

Børs

Opticom-toppene Robert Keith og Thomas Fussell kan glede seg over en aldri så liten seier over norske skattemyndigheter. Ifølge en børsmelding har Overligningsnemda bestemt at de to herrene slipper å betale 150 millioner kroner i straffeskatt til Norge. Opticom-toppene Robert Keith og Thomas Fussell kan glede seg over en aldri så liten seier over norske skattemyndigheter. Ifølge en børsmelding har Overligningsnemda bestemt at de to herrene slipper å betale 150 millioner kroner i straffeskatt til Norge. Konflikten dreier seg om aksjebaserte utbetalinger fra selskapene Fast Search & Transfer og Opticom i perioden 1998 til 2000.

Nyheter
Teknologi