Oslo Børs henter seg inn

Børsen ender dagen på plussiden, med små marginer. Her er vinnerne og taperne.

Børs

Etter en dag med både oppturer og nedturer ender hovedindeksen i pluss 0,13 prosent til 353,94 poeng.Oljeprisen faller noe. Brent august-olje koster nå 67,9 dollar fatet, ned 0,26 prosent.Crew topper vinnerlisten med en klatretur på 10,68 prosent til 11,4 kroner. CanArgo Energy stiger 7,82 prosent. Deretter følger Teco med 7,21 prosent.Blant tungvekterne ser vi et noe blandet bilde. Statoil faller 0,32 prosent til 156,5 kroner. Norsk Hydro derimot er opp 2,31 prosent til 155 kroner. IGE klatrer 1,35 prosent, mens DnB NOR taper seg 1,63 prosent. PGS og SeaDrill er opp hhv. 0,88 og 0,36 prosent. Panfish står i hele pluss 6,22 prosent.- Akkurat nå er vi inne i en fase der store fondsforvaltere sier nei takk til oljeselskapene, men vil ha oljeserviceselskapene. Slik det er nå er det riktig å eie selskaper som tilbyr oljeselskapene å finne olje, og det er kanskje riktig å ikke eie for tungt i de rene oljeselskapene fordi de kommer til å bruke mye penger på å lete, selv om dette er et resonnement med nyanser, sier en megler til TDN Finans.På taperlisten finner vi Dolphin Interconnect med en nedgang på 8 prosent. Deretter følger Aker Drilling og Nera som faller 4,64 og 4,23 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 8,814 milliard kroner på Oslo Børs i dag.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.

Nyheter
Børs