Supertrio til nytt angrep på Norske Skog

Petter Stordalen, Øystein Stray Spetalen og Ove Gusevik gir seg ikke. Nå hugger de ordentlig løs på styreformannen Lars Wilhelm Grøholt.

Børs

Petter Stordalen, Øystein Stray Spetalen og Ove Gusevik gir seg ikke, og går i et debattinnlegg på dn.no i dag til frontalangrep på Norske Skog, og især styreleder Lars Wilhelm Grøholt.Trioen mener Grøholt ofrer konsernsjefer, fabrikker og arbeidsplasser i et kynisk maktspill for å forsvare sin egen posisjon, og peker ifølge avisen på at fabrikken i Skien ble lagt ned istedenfor den mindre lønnsomme på Follum.De tre drar frem Grøholts bakgrunn fra Viken Skogeierforening, som leverer mye tømmer til nettopp Follum.På DNs spørsmål om hvorfor dette kommer én måned etter generalforsamlingen, svarer Ove Gusevik slik:- Vi synes det er litt oppsiktsvekkende at aksjonærene ikke har hatt en grundig diskusjon om dette og byttet ut styrelederen på generalforsamlingen i vår. De er blitt påført milliardtap de siste årene.Gusveik vil ikke si om de er aksjonærer i Norske Skog, hvis informasjonsdirektør Hanne Aaberg registrerer at trioen er ute etter "å prate ned aksjekursen".

Nyheter
Børs