Analytiker: Her er et lavrisiko IT-selskap

Analytiker roser Data Respons og nøler ikke med å kalle det et lavrisiko IT-selskap.

Børs

Tidligere i dag la Data Respons frem sine kvartalstall, og aksjen troner nå på toppen av vinnerlisten med en kursoppgang på 4,62 prosent på en ellers rød børs. Tidligere i dag la Data Respons frem sine kvartalstall, og aksjen troner nå på toppen av vinnerlisten med en kursoppgang på 4,62 prosent på en ellers rød børs. Ifølge Dagens IT ble Thomas Lie, analytiker i SEB Enskilda, svært positivt overrasket over ordreinngangen og ordrereservene i selskapet.- Med den prisingen selskapet har nå kan dette kalles et "value case", det vil si et lavrisiko IT-selskap. Og det er uvanlig for IT-selskaper. På kort sikt peker alle estimatene i riktig retning. Med vanlig utvikling i selskapet tror jeg også kursen skal stige, sier Lie.

Nyheter
Næringsliv