Anbefaler tre aksjer

Orion Securities venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende tre aksjer.

Publisert 20. juli 2006 kl. 13.54
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.17
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 319 ord
I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:
  • Riggsektoren har i den senere tid vært svak som følge av frykt for kostnadsoverskridelser og utsettelser på de mange riggene som er i bestilling. Dette er imidlertid ikke noe som berører Petrolia Drilling (2,77) i særlig grad, og dette taler til aksjens fordel sammenlignet med mange andre riggselskaper.Riggsektoren har i den senere tid vært svak som følge av frykt for kostnadsoverskridelser og utsettelser på de mange riggene som er i bestilling. Dette er imidlertid ikke noe som berører Petrolia Drilling (2,77) i særlig grad, og dette taler til aksjens fordel sammenlignet med mange andre riggselskaper.
  • Vi snakket i går med aktører i norsk forsvarsindustri, og i følge dem er optimismen nå større enn på lenge. Noe av det som man er spente på, er de forestående innkjøpene av jagerfly som Norge skal gjennomføre. Dette representerer den største investeringen som det norske forsvaret har foretatt noensinne, og som følge av gjenkjøpsavtaler ventes jagerflyordren å bli etterfulgt av en langvarig boom i norsk forsvarsindustri. Blant dem som vil tjene på det, er Simrad Optronics (8,09), og dette bør åpenbart ikke svekke aksjekursen.Vi snakket i går med aktører i norsk forsvarsindustri, og i følge dem er optimismen nå større enn på lenge. Noe av det som man er spente på, er de forestående innkjøpene av jagerfly som Norge skal gjennomføre. Dette representerer den største investeringen som det norske forsvaret har foretatt noensinne, og som følge av gjenkjøpsavtaler ventes jagerflyordren å bli etterfulgt av en langvarig boom i norsk forsvarsindustri. Blant dem som vil tjene på det, er Simrad Optronics (8,09), og dette bør åpenbart ikke svekke aksjekursen.
  • Gullprisen og gullaksjer presterte et solid byks på Wall Street i går, og dette vil ventelig bringe Crew (11,60) tilbake på investorenes radarskjerm.Gullprisen og gullaksjer presterte et solid byks på Wall Street i går, og dette vil ventelig bringe Crew (11,60) tilbake på investorenes radarskjerm.