Børsene faller i Asia

Dårlige nyheter fra Kina bidrar til kursfall på mange asiatiske børser.

Publisert 24. juli 2006 kl. 06.14
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 94 ord
Ifølge Bloomberg ønsker den kinesiske sentralbanken å redusere lånetilgangen, noe som fører til frykt for at økonomien vil kjøles ned. Nyheten bidrar i dag til kursfall på flere asiatiske børser. Ifølge Bloomberg ønsker den kinesiske sentralbanken å redusere lånetilgangen, noe som fører til frykt for at økonomien vil kjøles ned. Nyheten bidrar i dag til kursfall på flere asiatiske børser. I Japan har Nikkei 225-indeksen falt 1,41 prosent mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,26 prosent. I Taiwan har Taiex-indeksen gått ned 1,45 prosent mens den koreanske Kospi-indeksen har falt 1,53 prosent.