Derfor stiger aksjen

Pessimistisk analytiker kommenterer situasjonen rundt teknologiselskapet Tandberg.

Publisert 20. juli 2006 kl. 13.29
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Tandberg-aksjen stiger i dag beskjedne 0,84 prosent til 59,75 kroner etter at rivalen Polycom har lagt frem gode kvartalstall. Tandberg-aksjen stiger i dag beskjedne 0,84 prosent til 59,75 kroner etter at rivalen Polycom har lagt frem gode kvartalstall. - Polycom-rapporten var på linje og bekreftet det vi har sett tidligere. Markedet er generelt sunt og trenden fortsetter med sterkere vekst innen tale enn video. Samtidig er nettverksveksten svak, slik vi så hos Tandberg. Polycom signaliserte videre at de kommer med HD-produkter i slutten av året, trolig fjerde kvartal. Dette gjør at de ligger noen kvartaler bak Tandberg, sier Hallgeir Hollup, analytiker i Danske Bank, til TDN Finans.Danske Equities har en salgsanbefaling på Tandberg-aksjen. På lang sikt settes fair value til 43 kroner.