Disse IT-aksjene satser Kristian Falnes på

Her kan du se noen av IT-favorittene til Skagen-forvalter Kristian Falnes.

Publisert 17. juli 2006 kl. 06.56
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
Skagen Vekst er inne på topp-20-listen hos ni av IT-selskapene som er notert på Oslo Børs. Ifølge Finansavisen finner vi de største posisjonene i Nera, Global IP Sound og Fast Search & Transfer. Internasjonalt er det Samsung Electronics som er den store investeringen.- Jeg synes det er farlig å se på prisingen av hele denne sektoren under ett. Det er enorme forskjeller mellom de ulike selskapene, sier forvalter Kristian Falnes til Finansavisen.
Noen av IT-aksjene til Skagen Vekst:
  • Samsung Electronics
  • Nera
  • GIPS
  • Fast Search & Transfer
  • Kyocera
  • Tandberg Television
  • VMetro
  • Q-Free
  • Teleste