- Et av de mest spennende IT-selskapene på børsen

Analytiker Ole Jørgen Rød mener Tandberg Television er et av de mest spennende IT-selskapene på børsen.

Børs

Analytiker Ole Jørgen Rød i First Securities synes Tandberg Television, som la frem Analytiker Ole Jørgen Rød i First Securities synes Tandberg Television, som la frem tall i går ettermiddag, nå er et av de mest spennende it-selskapene på børsen, skriver DN. i går ettermiddag, nå er et av de mest spennende it-selskapene på børsen, skriver DN. Det siste halvannet året har selskapet kjøpt flere amerikanske teknologiselskaper (N2 Broadband, GoldPocket Interactive og SkyStream).- Med disse oppkjøpene har Tandberg Television fått tilgang på ny teknologi. Min analyse er at dette er et vekstmarked der Tandberg Television er i en god posisjon, sier Rød.

Nyheter
Teknologi