God likviditet på Oslo Børs

Mange av de nye selskapene på Oslo Børs har gått på en smell i løpet av den siste tiden, men analytikerne mener likevel at likviditeten i selskapene er god.

Publisert 20. juli 2006 kl. 11.11
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 169 ord
Oslo Børs har hatt et voldsomt påtrykk fra selskaper som vil gå på børs. Statistikken over utviklingen til selskapene som har notert seg det siste halvåret, viser at svært mange av dem har fått seg en real nedtur, skriver DN. Oslo Børs har hatt et voldsomt påtrykk fra selskaper som vil gå på børs. Statistikken over utviklingen til selskapene som har notert seg det siste halvåret, viser at svært mange av dem har fått seg en real nedtur, skriver DN. Spesielt de oljerelaterte aksjene har vært utsatt, men analytikerne synes ikke man skal ta dette for tungt.- Riggsektoren har gått kraftig nedover både i Norge og USA i det siste og gitt en negativ utvikling i aksjene. Hvis man for eksempel ser på et selskap som Songa Offshore, har jo det vært langt høyere opp enn det er akkurat nå. Hele sektoren har hatt en reaksjon, og man må jo ta hensyn til hvor denne reaksjonen kommer fra, nemlig USA, sier Kristian Tunaal i DnB NOR Markets til avisen.