Meglerens aksjetips

Børsen er fortsatt opp nesten to prosent. Megler om hvilke aksjer han ber kundene sine om å kjøpe og selge.

Publisert 20. juli 2006 kl. 13.11
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 140 ord
Solen skinner på Oslo Børs. I øyeblikket er hovedindeksen opp 1,88 prosent til 375,36 poeng. Rentefrykten i aksjemarkedet er avtagende etter Federal Reserve-sjef Ben Bernankes uttalelser i går om at rentehevingene i USA kan være over.Oljeprisene stiger noe, og oljeaksjer som Statoil og Hydro er opp 2-3 prosent. Tungvektere som SeaDrill, DnB Nor, PGS og Yara stiger 3,4-4,3 prosent.- Jeg ber mine kunder holde seg unna oljeaksjer og oljeserviceaksjer nå og har brukt den lille børsoppgangen både i går og i dag til å selge. Det jeg tror er mer interessant nå er finans- og IT-aksjer. Flere IT-aksjer som Fast og Tandberg Television kan få et løft etter å ha falt veldig mye i det siste, sier en megler til TDN Finans.Fast og Tandberg Television er blant mange vinnere i dag. De to er opp hhv. 2,63 og 0,85 prosent.