SEB Enskilda hever Telenor-kursmål

SEB Enskilda gjentar en "accumulate"-anbefaling på Telenor og hever sitt kursmål på seks- til 12-måneders sikt.

Publisert 24. juli 2006 kl. 15.44
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord
SEB Enskilda gjentar en "accumulate"-anbefaling på Telenor og hever sitt kursmål på seks- til 12-måneders sikt til 87 fra 85 kroner etter selskapets kvartalsrapport fredag, ifølge et analysenotat mandag, skriver Reuters. SEB Enskilda gjentar en "accumulate"-anbefaling på Telenor og hever sitt kursmål på seks- til 12-måneders sikt til 87 fra 85 kroner etter selskapets kvartalsrapport fredag, ifølge et analysenotat mandag, skriver Reuters. - Endringer i våre estimater på gruppenivå er veldig marginale, heter det.- Etter en veldig sterk rapport for første kvartal etterfulgt av en god rapport for andre kvartal, kan det bli stadig vanskeligere for Telenor å imponere investorene nok til å utløse estimatoppgraderinger, skriver meglerhuset.