Ser muligheter i fly og fisk

Sjefsstrateg Jens-Morten Wembstad i Danske Fund anbefaler følgende aksjer.

Publisert 22. juli 2006 kl. 11.21
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord
Wembstad ser for seg en svak stemning på Oslo Børs. Han er likevel ikke fremmed for å gi gode langsiktige investeringstips, skriver Finansavisen. Wembstad ser for seg en svak stemning på Oslo Børs. Han er likevel ikke fremmed for å gi gode langsiktige investeringstips, skriver Finansavisen. Han trekker frem følgende selskaper:
  • Kongsberg GruppenKongsberg Gruppen
  • EDBEDB
  • TelenorTelenor
  • NorwegianNorwegian
  • Lerøy SeafoodLerøy Seafood
  • DolphinDolphin
Om Norwegian sier han:- Norwegian går bra, i stor grad som følge av en sterk norsk økonomi. I tillegg er det forventninger om flere flyvinger mot nord i fremtiden. De har en hovedkonkurrent som har store strukturelle utfordringer. Norwegian har dessuten en lavkoststrategi som SAS Braathens ikke kan matche. Lufthavnen på Gardermoen har i tillegg lite ekstra kapasitet, noe som begrenser mulighetene for fremtidig konkurranse.