DnB Nor Markets er positiv til alle bioteknologiselskapene meglerhuset følger. DnB Nor Markets er positiv til alle bioteknologiselskapene meglerhuset følger. - Vi har en kjøpsanbefaling på alle biotekselskapene vi følger. Vi er ganske optimistiske på sektorens vegne fremover og inn i 2007, sa analytiker Terje Mauer i DnB Nor Markets da han åpnet meglerhusets helseseminaret i går.Oppsiden er størst i DiaGenic."Til tross for fortsatt betydelig risiko forventer vi at fremskritt i forskningen vil bidra til økt verdsettelse. DnB Nor Markets anbefaler kjøp med kursmål på ni kroner per aksje", skriver meglerhuset i en analyse.Anbefalingene (kursmål og oppside i parentes):
  • Clavis Pharma (50, 16 prosent)Clavis Pharma (50, 16 prosent)
  • Medi-Stim (18, 16 prosent)Medi-Stim (18, 16 prosent)
  • PhotoCure (50, 14 prosent)PhotoCure (50, 14 prosent)
  • DiaGenic (9, 50 prosent)DiaGenic (9, 50 prosent)
  • Medicult (17, 31 prosent)Medicult (17, 31 prosent)
  • Axis-Shield (43, 16 prosent)Axis-Shield (43, 16 prosent)