Oslo Børs åpner ned. Etter syv minutters handel er hovedindeksen ned 0,2 prosent til 393,11 poeng. Det er Tandberg Televisions skyld.Tandberg Television stuper 39 prosent til 54,75 kroner etter at å ha sendt ut etetter børsslutt i går. Selskapet venter driftsinntekter på rundt 80 millioner dollar og et resultat før skatt på rundt syv millioner dollar. Konsernsjef Eric Conney sier til TDN Finans at markedet hadde ventet et resultat på drøye 20 millioner dollar og en omsetning på over 100 millioner dollar.Navnesøster Tandberg ligger på andreplass på taperlisten med et fall på 4,4 prosent til 65,75 kroner.Brent-olje for oktober-levering koster 67,89 dollar fatet, ned 21 cent i forhold til sluttnotering i går. Statoil og Hydro klatrer 1,4 og 0,3 prosent til henholdsvis 179 og 169 kroner.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 1,3 milliarder kroner. Statoil, Norsk Hydro og Tandberg Television er mest omsatt.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.