Analytiker Fredrik Thoresen i DnB NOR Markets starter dekning av teknologiselskapet Ignis med en salgsanbefaling. Ifølge TDN Finans settes tre måneders kursmål til 0,75 kroner, men meglerhuset utelukker ikke at nedsiden kan være enda større på lengre sikt. Analytiker Fredrik Thoresen i DnB NOR Markets starter dekning av teknologiselskapet Ignis med en salgsanbefaling. Ifølge TDN Finans settes tre måneders kursmål til 0,75 kroner, men meglerhuset utelukker ikke at nedsiden kan være enda større på lengre sikt. - Med økende prispress i Fiber-To-The-Home-markedet, betydelig teknologisk og kommersiell risiko innen displayvirksomheten og vanskeligheter med rekrutteringen til Smartnet, ser vi begrenset kortsiktig potensial, sier analytikeren.I skrivende stund omsettes Ignis-aksjen for 0,92 kroner etter et kursfall på åtte prosent. Selskapet troner dermed på toppen av dagens taperliste. Dersom kursmålet skal innfris, må verdien på Ignis falle ytterligere 18,5 prosent.