I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:
  • Polimoon (22,30) - oppkjøp skaper oppside. Som en følge av oppkjøpet av konkurrenten Plastohm vil omsetning og inntjening få seg et betydelig løft i kvartalene fremover. Basert på nøkkeltallene forsvarer Polimoon greit en aksjekurs på 26-30 kroner.Polimoon (22,30) - oppkjøp skaper oppside. Som en følge av oppkjøpet av konkurrenten Plastohm vil omsetning og inntjening få seg et betydelig løft i kvartalene fremover. Basert på nøkkeltallene forsvarer Polimoon greit en aksjekurs på 26-30 kroner.
  • Simrad Optronics (7,80) - børsens nye vekstmaskin? Simrad Optronics er et spennende teknologi-selskap i en tidlig kommersialiseringsfase som kan bli den nye vekstmaskinen på Oslo Børs i årene fremover. Vi venter en positiv nyhetsstrøm fremover med større forsvarskontrakter og utfisjoneringen av Fire & Gas som de viktigste kurstriggerne.Simrad Optronics (7,80) - børsens nye vekstmaskin? Simrad Optronics er et spennende teknologi-selskap i en tidlig kommersialiseringsfase som kan bli den nye vekstmaskinen på Oslo Børs i årene fremover. Vi venter en positiv nyhetsstrøm fremover med større forsvarskontrakter og utfisjoneringen av Fire & Gas som de viktigste kurstriggerne.
  • Norse Energy (3,97) - komet i oljebransjen. Norse Energy er for tiden det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Drivkraften i produksjonsveksten er oppstarten av tre felt offshore Brasil. Norse Energy har også et spennende leteprogram som kan resultere i en mangedobling av reservene.Norse Energy (3,97) - komet i oljebransjen. Norse Energy er for tiden det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Drivkraften i produksjonsveksten er oppstarten av tre felt offshore Brasil. Norse Energy har også et spennende leteprogram som kan resultere i en mangedobling av reservene.