- Den klassiske toppen onsdag 6. september kom nøyaktig fire måneomløp etter toppen den 11. mai. Nedgang er vist ved solformørkelsen den 22. september og dette vendepunktet blir aktivert ved fullmånen forut, den 7.september, som i seg selv er en formørkelse. Dette sammen med den sykliske bevegelse til planeten Mars indikerer at priser vil kuttes, hevder astrolog Andrew Bevan overfor HegnarOnline.- Mine observasjoner tilsier at markedet vender på solformørkelsen eller fullmånen før eller etter, legger han til.Men Bevan ser flere faresignaler. Han mener aksjemarkedet oppfører seg helt symmetrisk med fire månesykluser mellom de to toppene, 11. mai og 6. september. Og begge toppene kommer sammen med fullmånen.Når det gjelder solformørkelsen den 22. september, er det en metonisk syklus på 19 år. Det vil si at solformørkelsen den 22. september i år er identisk og oppstår i samme grad som i 1987, forklarer han.- Men det som også er interessant er at planeten Mars (krigsplaneten - kniv og kutt) har entret Vektens tegn (Vekten - handelsbord og balanse). Dette var også tilfelle i 1987. Mellom 1987 og i dag har også denne passasjen falt sammen med mange bratte nedturer på Oslo Børs, avslutter han.