Det er Det erpå thailandske baht. 10. april i år overførte Ivar Høyem to beløp, hhv. 1,1 millioner og 510.000 baht til sin konto i Thailand, skriver DN. på thailandske baht. 10. april i år overførte Ivar Høyem to beløp, hhv. 1,1 millioner og 510.000 baht til sin konto i Thailand, skriver DN. - Jeg sjekket så Norges Banks historiske valutanoteringer og fant en midtkurs på 17,028 kroner for 100 baht den aktuelle datoen, en differanse på 3,7 prosent som utgjorde ialt 10.015 kroner. Jeg har også tidligere sendt valuta til Thailand via DnB, og hatt følelsen av å ha betalt overpris uten at jeg har fått sjekket detaljene, sier han.Gullkunden hos DnB Nor på Forus kjøpte ifølge avisen en 65 kvadratmeters leilighet i Jomtien sør for Pattaya for to år siden.- De to aktuelle pengetransaksjonene 10. april i år gjaldt utgifter i forbindelse med ominnredningsarbeider, sier Høyem.Men DnB Nor avviser overfor DN at han har betalt overpris.- Så vidt vi kan se, skal denne transaksjonen ha ligget innenfor de marginene som gjaldt på det tidspunktet. Vi har nylig redusert marginene på baht vesentlig, sier informasjonssjef Eivind Grønstad.- Så vidt vi kan se, skal denne transaksjonen ha ligget innenfor de marginene som gjaldt på det tidspunktet. Vi har nylig redusert marginene på baht vesentlig, sier informasjonssjef Eivind Grønstad.