VG kan fortelle at Frank Murud (50), tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg, skal ha tappet budsjetter til oppussing, vedlikehold og bygging av skoler for 89 millioner kroner. Mye av pengene skal ha gått med til aksjer og eiendomsinvesteringer. VG kan fortelle at Frank Murud (50), tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg, skal ha tappet budsjetter til oppussing, vedlikehold og bygging av skoler for 89 millioner kroner. Mye av pengene skal ha gått med til aksjer og eiendomsinvesteringer. - Det som gjør meg spesielt trist i denne saken er at noen tilegner seg midler som skulle ha gått til barn og unge, sier styreleder Signe Horn i Undervisningsbygg til VG Nett.Frank Murud er den nest største aksjonæren i børsnoterte Birdstep Technology. Ved utgangen av august var han oppført med 2.568.020 aksjer, hvilket tilsvarer en eierandel på 5,68 prosent. Så sent som i mai kjøpte Murud en halv million aksjer i Birdstep.I går ble Frank Murud varetektsfengslet.