Etter en relativt kjedelig avslutning på august, var de mer action på Oslo Børs på den første dagen i september. Til slutt endte hovedindeksen på 387,45 poeng etter å ha gått opp 1,38 prosent.Omsetningen av verdipapirer på Oslo Børs endte på 9,92 milliarder kroner, som er over snittet på 8,3 milliarder kroner i august, og omtrent på snittet på 9,98 milliarder kroner så langt i år.Oljeprisen trekker litt ned i ettermidddag. Brent-olje for levering i oktober står i 70,03 dollar fatet etter en nedgang på 0,31 prosent. Oljeselskaper som Hydro og Statoil var likevel sterke, og sluttet opp hhv. 2,45 og 1,47 prosent.Et oljeselskap som definitivt ikke steg i dag, var Revus. Selskapet meldte i går at det hadde . Aksjen ble straffet hardt med et fall på 23,3 prosent til 48,90 kroner. En megler mener aksjonærene at fallet ikke ble større. Revus ble selvsagt dagens største relative taper.Flere andre nyheter preger også bildet. Kjell Inge Røkkes Aker Capital meddelte i morges at , noe som sendte aksjen til topps på vinnerlisten. Oppgangen ble 32,8 prosent til 35,20 kroner. etter børsslutt i går, og ble belønnet med en oppgang på 8,5 prosent til 86,50 kroner. Aksjen ble dermed nummer to på vinnerlisten. Nærmest er Fara, Navamedic, Eitzen Maritime Services og Dolphin Interconnect, med oppturer på 7-7,9 prosent. Førstnevnte har gjennomført en rettet emisjon, mens Navamedic er opp etter Røkkes Natural-bud.Blant andre positive tungvektere er Crew, som steg 5,6 prosent. Crew-sjef Jan Vestrum trekker i Finansavisen i dag selskapet frem som en oppkjøpskandidat. RCCL fortsatte oppgangen fra i går, og la på seg nye 5,7 prosent.Flere offshore aksjer løftet seg. Awilco Offshore steg 5,42 prosent, TGS Nopec, Songa Offshore og PGS la på seg hhv. 5,36, 4,72 og 2,6 prosent. Aker la på seg 3,2 prosent.Negative tungvektere utenom Revus var Pan Fish, som falt 1,79 prosent. Prisene på laks spås kraftig ned denne uken. Frontline, DnB Nor og Prosafe var ned 0,6-0,7 prosent. Sistnevnte falt etter meldingen om at duellanten Teekay la inn bud på hele Petrojarl, som på sin side steg 2,6 prosent. Bak Revus på taperlisten havnet Goodtech, der Torstein Tvenge kjøpte seg inn i går. Aksjen falt 8,5 prosent. Simrad Optronics gikk tilbake 7,7 prosent, mens GGS falt 7,5 prosent etter dumpingemisjon. VMetro var ned 6,1 prosent, mens Synnøve Finden slanket seg med 2,38 prosent, også det etter emisjon... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på