Asiatiske børser faller fredag, og eksportører som Toyota Motor og Samsung er blant taperne etter at Fed Philadelphias generelle økonomiske indeks falt tilbake for første gang på tre år. Investorene er ifølge Bloomberg bekymret for svakere vekst i USA, Asias største eksportmarked. Asiatiske børser faller fredag, og eksportører som Toyota Motor og Samsung er blant taperne etter at Fed Philadelphias generelle økonomiske indeks falt tilbake for første gang på tre år. Investorene er ifølge Bloomberg bekymret for svakere vekst i USA, Asias største eksportmarked. I Japan faller Topix 0,84 prosent, Nikkei 1,16 prosent. Hang Seng i Hong Kong faller 0,4 prosent.Da Tokyo-børsen stengte var Nikkei-indeksen ned 1,26 prosent til 15.634,67, den laveste sluttnoteringen siden 11. august. Topix falt 1,04 prosent til 1.563,60 poeng.