Handelen hos de tre aktørene som driver med ren internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds og Skandiabanken endte på 292.747 transaksjoner i august, og handelsvolumet endte på 25,7 milliarder kroner. I juli i år var antall transaksjoner 188.807 og volumet var 16,1 milliarder kroner. Antall transaksjoner økte altså med 55 prosent og volum med 59 prosent sammenlignet med juli i år, skriver Nordnet i en melding. Handelen hos de tre aktørene som driver med ren internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds og Skandiabanken endte på 292.747 transaksjoner i august, og handelsvolumet endte på 25,7 milliarder kroner. I juli i år var antall transaksjoner 188.807 og volumet var 16,1 milliarder kroner. Antall transaksjoner økte altså med 55 prosent og volum med 59 prosent sammenlignet med juli i år, skriver Nordnet i en melding. Sammenlignet med august ifjor er økningen i antall transaksjoner ni prosent og økningen i volum 12 prosent.Internettmeglerne stod for 20,69 prosent av antall transaksjoner og 6,77 prosent av volumet på Oslo Børs i august i år. Nordnet er største megler på Oslo Børs i august i år med en markedsandel på 13,24 prosent målt i antall transaksjoner.- Vi kan trygt si at privatpersonene er tilbake på Oslo Børs etter en rolig juli måned. Vi merker større pågang fra nye kunder, og interessen for Oslo Børs har definitivt tatt seg opp igjen. Enkelte handelsdager er preget av store svingninger i enkeltaksjer som medfører at daytraderene er svært aktive, og vi kan slå fast at sommerferien er over, sier daglig leder Lars Thorstensen i Nordnet Norge.