I dag ble det kjent at Aker, gjennom datterselskapet Aker Capital, forbereder et frivillig bud om kjøp av samtlige aksjer i bioteknologiselskapet Natural på 35 kroner per aksje I dag ble det kjent at Aker, gjennom datterselskapet Aker Capital, forbereder et frivillig bud om kjøp av samtlige aksjer i bioteknologiselskapet Natural på 35 kroner per aksje Konserndirektør Geir Arne Drangeid i Aker sier til TDN Finans at man er interessert i Natural i forbindelse med satsningen på datterselskapet Aker Bio Marine.- Aker Bio Marine har blant annet i seg krillsatsningen vår, og vi er i den forbindelse innenfor samme nisje som Natural. Når vi får tilgang på krill klarer vi å utvinne mange spennende stoffer som ikke mange andre aktører klarer, og der ser vi stort potensial og mange muligheter, sier Drangeid til nyhetsbyrået.Natural-aksjen stiger 32,1 prosent til 35 kroner.