Hovedindeksen på Oslo Børs endte på 394,04, opp 0,43 prosent. Oljeprisen har tatt seg opp etter fallet tidligere i dag og prisen på brent olje med levering i oktober står ved stengetid på Oslo Børs i 68,72 dollar fatet, opp 1,49 prosent.Statoil opplyste i dag at selskapet sammen med operatøren Chevron og partneren Devon har gjennomført en vellykket brønntest på Jack 2-brønnen i Walker Ridge-området i Mexicogulfen. Testresultatene er oppløftende og, melder oljeselskapet.- Potensielt er dette en viktig melding for selskapet. Statoil har et sterkt listeprogram fremover, og de bør da samtidig skape tillit til selskapet ved å øke reservene. Dette er et første steg i en del av den tillitsskapningen man er ute etter, sier analytiker Bjørn Inge Tønnessen i DnB NOR Markets ifølge TDN Finans.Aksjen steg og endte opp 0,86 prosent. Det gjorde også Hydro som endte opp 0,60 prosent, mens DNO og PA Resources endte ned 0,88 og 0,5 prosent.Acta, Navamedic og Aker Seafood er dagens vinnere, men de to sistnevnte er omsatt på lite volum. Aksjene stiger alle rundt 7,3 prosent. De norske seismikkaksjene steg på meldingen om at CGG kjøper Veritas DGC. - Jeg synes det er litt skuffende at PGS ikke er mer på ballen, sier analytiker John A. Olaisen til TDN Finans. PGS endte opp 4,73 prosent, mens TGS steg 4,45 prosent.Forventninger før Pareto Securities-konferansen som starter onsdag og det seneste fokuset på konsolidering i bransjen gir oppgang for mange av de største oljeserviceselskapene. Deep Ocean og CanArgo gjorde det bra i dag. Aksjene endte opp henholdsvis 7,02 prosent og 6,17 prosent.Statistisk sentralbyrå (SSB) opplyser at eksportprisen på fersk oppdrettslaks falt fra 36,12 kroner kiloen i uke 34 til 33,31 kroner per kilo i forrige uke (uke 35). Eksportert mengde var 5.775 tonn, ned fra 7.043 tonn uken før. Fallet var ventet o priset inn. Lerøy og Pan Fish endte uforandret fra gårsdagens sluttnotering, mens Cermaq endte ned 0,33 prosent. Funcom, Norman og Dolphin, MRG og Dynapel er dagens tapere og faller mellom 4,2 prosent til 6 prosent. Bergesen Worldwide Offshore, Nutri Pharma og GGS gjør det også dårlig og faller i overkant av 3,5 prosent.Norwegian Air Shuttle fraktet 515.679 passasjerer i august 2006 mot 321.365 i august 2005, tilsvarende en økning på 60 prosent, skriver Reuters. Den totale passasjertrafikken (RPK) i perioden økte med 57 prosent i forhold til august 2005. Aksjen faller 0,85 prosent til 87,00 kroner... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på