Hans Gude Gudesen ønsker at Thin Film Electronics skal fusjonere med et mellomstort selskap som har produksjons- og markedsføringskapasitet. Ifølge TDN Finans kom det frem på dagens presentasjon. Hans Gude Gudesen ønsker at Thin Film Electronics skal fusjonere med et mellomstort selskap som har produksjons- og markedsføringskapasitet. Ifølge TDN Finans kom det frem på dagens presentasjon. Thin Film skal allerede ha fått positiv respons fra mulige fusjonspartnere.- Vårt bidrag skal verdsettes slik at vi blir en betydelig partner, men dette er kun mine personlige meninger, dette har ikke blitt behandlet i styret. Thin Film-teknologi er ikke død, og markedsmulighetene er større enn noen sinne. Vi må fusjonere med noen som er en del av en produksjonskjede, og vi må inn i et rom der det er flere, og vi står skulder til skulder, sa Gudesen på presentasjonen.