Partner og forvalter Hogne Tyssøy i Holberg Fondene tror ikke Paretos offshoreseminar vil gi riggfest de neste dagene. Partner og forvalter Hogne Tyssøy i Holberg Fondene tror ikke Paretos offshoreseminar vil gi riggfest de neste dagene. - Vi er jo påmeldt på Pareto i dag, men vi er beskjedne og stiller med én mann. Jeg hører det er 1.200 til 1.300 påmeldte, så da spør jeg meg om vi nærmer oss toppen i offshoremarkedet nå. Det viser igjen den enorme interessen for denne sektoren, og det er en av de større seminarene også internasjonalt, sier Tyssøy til Finansavisen.Forvalteren tror det er et skifte på gang i riggsektoren.- Vi har hatt en god reise, og skal nå gjennom en fase hvor selskapene må levere. Det er mange utfordringer med tanke på tidspunkter, overskridelser og bemanning. Noe av det som blir viktig er at aktørene har alle de nødvendige ressurser på plass. Man skal også følge opp enhetene i byggetiden slik at ikke overskridelsene kommer, sier Tyssøy.