I dagens morgenrapport fra DnB NOR Markets kan vi lese at gårsdagens resultatvarsel i Tandberg Television fører til at analytikerne går fra en kjøpsanbefaling til en salgsanbefaling. Kursmålet kuttes dramatisk. I dagens morgenrapport fra DnB NOR Markets kan vi lese at gårsdagens resultatvarsel i Tandberg Television fører til at analytikerne går fra en kjøpsanbefaling til en salgsanbefaling. Kursmålet kuttes dramatisk. - Det var et svært alvorlig resultatvarsel fra Tandberg Television i går ettermiddag. Det ser ut til at etterspørselen har sviktet, og at dette spesielt gjelder innenfor IPTV, sier analytikeren.- DnB NOR Markets reduserer anbefalingen i Tandberg Television fra kjøp til selg, og kursmålet tas ned fra 125 kroner til 45 kroner pr. aksje, avslutter analytikeren. I rene prosenter betyr det at kursmålet kuttes med 64 prosent.I skrivende stund omsettes aksjen for 54,50 kroner etter et kursfall på 39,28 prosent.