Hovedindeksen endte i 376,22 poeng ved børsslutt.- Generelt gode tall fra USA i går og en oljepris som ser ut til å komme noe opp ligger til grunn for oppgangen på Oslo Børs i dag, sier en megler til TDN Finans.Brent november-olje stiger etter en nedgang tidligere i dag og viser nå 64,6 dollar fatet.Oljekjempene Statoil og Hydro følger etter og klatrer hhv. 1,54 og 1,29 prosent til 164,5 og 156,5 kroner. DNO stiger 1,87 prosent, mens Altinex er opp 4,81 prosent.Blant tungvekterne kan vi trekke frem Frontline og Acergy som stiger 2,15 og 1,4 prosent. Aker Kværner og DnB NOR derimot faller begge 0,9 prosent.Dagens vinner er Canargo som stiger hele 23,45 prosent. Selskapet vil gjennomføre produksjonstesting av Manavi M12-brønnen i løpet av oktober etter at det i morges varslet om betydelig gassflyt. Sevan Marine ligger på en god nummer to og klatrer 13,1 prosentPå taperlisten finner vi Eltek som faller 8,1 prosent. First Securities kuttet i dag sin anbefaling på selskapet til "market weight" fra "buy", med et kursmål på 86 kroner.Det er omsatt verdipapirer for 11,547 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.