Til tross for en lovende åpning endte Oslo Børs i minus fredag grunnet frykt for fall i USA. OSEBX sluttet på 365,7, en nedgang på 0,35 %.Omsetningen av verdipapirer endte på 12,3 milliarder kroner.Det ble gjennomført 28.359 handler. 60 aksjer gikk opp og 85 var i rødt.Dolphin, Goodtech og Golden Ocean Group ble dagens tapere, men på relativt små volumer. Tandberg var et av de større selskapene som dro ned.Varsel om fallende laksepriser senket fiskeaksjene. FHL meldte at lakseprisen er ventet å falle til under 30 kroner denne uken. Pan Fish falt med 1,3 prosent, til tross for at Mattilsynet kom med gladmeldingen om at det trolig ikke blir stans i eksport til Russland fra 1. oktober. Også Lerøy Seafood Group gikk i rødt og endte ned 1,4 prosent til 106,00, mens Cermaq endte opp 0,7 prosent til 72,75.Fallet mot slutten av dagen i dag skyldes et markert fall i oljeprisen. Den endte til slutt ned etter å ha vært i blått store deler av dagen. For olje- og offshoreselskapene endte dagen likevel bedre enn markedet ellers. Statoil var uendret på 155,00 og Hydro endte ned 0,25 til 145,25. En av dagens vinnere var CanArgo. Kursen gikk opp med 0,34 til 8,84 på bra volum.Bloomberg News mener at oljeprisfallet skyldes at stridighetene med Iran om atomprogrammet nærmer seg slutten.PGS endte som en av dagens vinnere etter at styreformann Jens Ulltveit-Moe kjøpte nye 100.000 aksjer i dag. Aksjen steg med 2,5 prosent til 323,00.International Gold Exploration gikk markert opp på høyt volum, 215 millioner kroner. Overfor TDN Finans forklarer analytiker Eirik Moe i ABG Sundal Collier oppgangen med posisjonering i forkant av selskapets varslede diamantkonsesjonstildeling i Angola. IGE endte til slutt på 5,67 kroner, opp 3,85 prosent.Statoil ble mest handlet i dag, med total verdi på 2,5 milliarder kroner. Hydro ble handlet for 2,3 milliarder, mens aksjer i Andvord Tybring-Gjedde skiftet hender for 1,9 milliarder kroner... på HegnarOnline. finner du her..Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.Slik gikk det på