En stigende oljepris denne morgenen inspirerer investorene på Oslo Børs. Akkurat nå er hovedindeksen opp 0,49 prosent til 368,80 poeng.Brent for november-levering er nå opp 0,37 prosent til 61,57 dollar fatet. Statoil og Hydro er opp hhv. 1,29 og 1,03 prosent, mens DNO er opp 1,08 prosent.Flere tungvektere legger på seg 2-3 prosent, blant dem Pan Fish, IGE, Jinhui, Awilco Offshore og Songa Offshore. SeaDrill krever nytt styre i Eastern Drilling, og aksjen løfter seg 1,48 prosent i tidlig handel.Vinnerlisten toppes av Kverneland, som stiger 5,36 prosent. Nærmest følger Hafslund A, som er opp 4,55 prosent.Norske Skog annonserte i dag en lønnsomhetsplan som blant annet omfatter kutt i 1.000 jobber. Aksjen er uendret på 99 kroner.Andre negative tungvektere er Orkla, Aker Kværner, Telenor og DnB Nor, ned 0,2-0,9 prosent.Taperlisten toppes av Inmeta, ned 2,65 prosent. Nærmest følger Havila Shipping og Golar LNG, begge ned drøyt 2,2 prosent.Det er så langt omsatt verdipapirer for 1,97 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.