Oslo Børs har startet dagen med en oppgang på 0,46 prosent til 384,55 poeng, og trosser dermed den svake dagen på Wall Street i går og fallende oljepriser i dag.Brent-olje for levering i oktober er ned 0,72 prosent til 66,05 dollar fatet. Hydro stiger 0,31 prosent, Statoil 0,3 prosent. DNO er uendret.Fokuset på rigg fortsetter i kjølvannet av Paretos offshorekonferanse. SeaDrill er oppe i over 60 prosent i Eastern Drilling, og pengene til å by på selskapet er nå på plass. Selskapet hentet 1,8 milliarder kroner, og vil ifølge John Fredriksen by 92 kroner aksjen. SeaDrill stiger 0,55 prosent, Eastern Drilling 1,9 prosent på nyhetene.Ellers i offshore stiger aksjer som Acergy og PGS hhv. 1,75 og 1,63 prosent. Relativt sett er Goodtech vinneren så langt - pluss 5,53 prosent.Andre positive tungvektere er Tandberg TV, som korrigerer opp 0,87 prosent etter det stygget fallet tidligere i uken. Tandberg stiger 0,75 prosent før presentasjonen senere i dag.Petrobank topper taperlisten med et fall på 4,5 prosent, foran Aker Seafoods som er ned 3,28 prosent. SeaBird-aksjen faller 2,22 prosent etter emisjon.Pan Fish markerer seg negativt blant tungvekterne - er ned 1,78 prosent til 6,07 kroner.Det er omsatt verdipapirer for 3,75 milliarder kroner så langt.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.