Hovedindesken ender opp 0,76 prosent til 374,46 poeng.- Vi ser at børsen stiger noe på grunn av en stabilisering i oljeprisen, ellers er børsen ustabil og det er vanskelig å se en retning denne uken, sa en megler til TDN Finans tidligere i dag.Brent november-olje klatrer 0,2 prosent til 63,4 dollar fatet.- Vi er long i olje. Vi tror at prisene vil komme tilbake etter den seneste tidens fall, noe både Hydro og Statoil vil tjene på. Det er ganske bra stigning i futureskontraktene, sier en megler til TDN Finans.Statoil ender opp 2,53 prosent til 162 kroner etter å ha meldt omi Mexico-gulfen for 700 millioner dollar. DNO faller derimot 0,83 prosent etter å ha kommet med oppdateringer fra og Jemen, mens Hydro klatrer 1,64 prosent til 154,5 kroner. Altinex ender opp 2,97 prosent.Andre tungvektere verdt å nevne er Panfish som stiger 2,5 prosent.-Pan Fish har vært tung i det siste og hver gang kursen har kommet opp blir den slaktet av utlendingene. I tillegg har Russlandssaken tynget, sier en megler til TDN Finans.DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på Pan Fish med kursmål 8,0 kroner pr aksje.Vinnerlisten toppes av DiaGenic med en oppgang på hele 11,5 prosent, etterfulgt av Biotec Pharmacon som klatrer 5,56 prosent.Dagens taper er Komplett med en nedgang på 5,3 prosent, mens Tandberg TV faller 4,8 prosent.Aksjemeglere Reuters har snakket med sier Tandberg TV tynges av en analyse det amerikanske meglerhuset Thomas Weisel Partners skal ha publisert om konkurrenten Harmonic på fredag.- Det nevnes at Harmonic har tatt igjen det teknologiske forspranget til Tandberg TV, sier en megler.Det er omsatt verdipapirer for 8,369 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.