Hovedindeksen kan være i ferd med å bryte den stigende hovedtrenden. Skjer det kan Oslo Børs fort falle videre ned mot 340, 330 og 310. Mer om det i øknominyhetene kl. 16:05.Vi skal også lukte litt på Canargo-emisjonen, som umiddelbart ikke lukter veldig godt. Og 119 millidærer som er god for 558 milliarder kroner. Norges 400 rikeste.I tillegg kommenterer Trygve Hegnar som vanlig også utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 5 aksjer, Statoil, Norsk Hydro, Canargo, Ignis og Teco..Sendingen kan også ses i med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.