Hovedindeksen endte torsdag ned 2,11 prosent til 366,97 poeng.Dette skjer til tross for en god dag påog en flat oljepris. Brent for levering i november klatrer 0,1 prosent til 60,53 dollar fatet.Hydro og Statoil faller hhv. 3,96 og 3,13 prosent til 145,5 og 155 kroner, mens offshorestørrelser som SeaDrill, Acergy og PGS er ned 3-4 prosent. Aker Kværner faller 3,89 prosent. Pan Fish er oppmuntret av Russland-nyheter, men faller i dag 4,41 prosent.Lyspunktet blant tungvekterne er Storebrand, som stiger 3,3 prosent.- Det er spekulasjoner om oppkjøp. Selskapet har steget mer enn sektoren i september, særlig de siste dagene. Tilbakekjøpsprogrammet hjelper, og der er det bare noen dager igjen, sier en analytiker til Reuters.Taperlisten toppes av TTS Marine som faller 7,43 prosent, etterfulgt av Ignis som står i minus 6,67 prosent.Dagens vinner er Byggma som klatrer hele 14,89 prosent, uten nyheter. Teco Coating Services stiger 10,45 prosent etter en CAR -analyse som karakteriserer selskapet som en , med en sterk kjøpsanbefaling og kursmål ti kroner.Det er omsatt verdipapirer for 13,191 milliarder kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.