Oslo Børs åpner opp i dag. Ti minutter etter åpning står hovedindeksen i 384,88 opp 0,71 prosent.Prisen på olje med levering i oktober er opp 0,21 prosent til 70,40 dollar fatet fra sluttnotering i går.og stiger markert. Ti minutter etter åpning står aksjen opp 4,39 prosent til 83,25 kroner. Direktør i Petrojarl Espen Klitzing er ikke overrasket. Petrojarl-aksjen stiger 2,57 prosent på 69,75 kroner. Teekay-aksjen steg i går 0,45 prosent på Nasdaq.Dagens vinner er Bjørge Group som stiger 5,26 prosent på lite volum.Blant andre tapere finner vi Navamedic, Photocure og og GGS. GGS faller 7,5 prosent etter å ha gjennomført en rettet emisjon på 80 millioner kroner til tegningskurs på 3,50 kroner.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer.