Oslo Børs åpner i pluss i kjølvannet av oppgang i USA fredag og stigende oljepriser. Etter 10 minutters handel er hovedindeksen opp 0,5 prosent til 389,36 poeng. Oslo Børs åpner i pluss i kjølvannet av oppgang i USA fredag og stigende oljepriser. Etter 10 minutters handel er hovedindeksen opp 0,5 prosent til 389,36 poeng. Oljeknøtten Questerre er opp 4,6 prosent til 4,83 kroner etter å ha kommet med en oppjustering av reservene. De tunge oljeaksjene Hydro og Statoil klatrer 0,3 prosent. Flere offshore-aksjer utmerker seg positivt. Awilco Offshore og SeaDrill stiger snaue tre prosent.HSD er aller best med en oppgang på 11,4 prosent til 390 kroner, men volumet er syltynt. Ordreboken viser en stor spread. Kjøperne vil gi maksimalt 340 kroner, mens selgerne vil ha minst 399 kroner.Bare to av de 15 mest omsatte papirene faller i verdi. Det er Prosafe, som er ned 0,4 prosent, samt Pan Fish (minus 0,2 prosent). ABG Sundal Collier er svakest med et fall på 2,8 prosent.Det er omsatt verdipapirer for drøye 600 millioner kroner. Det er stengt på Wall Street i dag, noe som kan føre til laber aktivitet her hjemme.. på HegnarOnlineHer finner du . finner du her..Slik går det på .Slik gikk det på Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det går med aksjer