I går ble det kjent at I går ble det kjent atfor prosessering av laks for eksport til Russland. for prosessering av laks for eksport til Russland. Pan Fish er naturligvis fornøyd med beslutningen.- Norsk oppdrettsnæring har investert kraftig i markedsføring mot det russiske markedet og en bedret markedsadgang er svært viktig for næringen. Eksporten av laks fra Norge til Russland vokste med 36 prosent i 2005 og Russland representerer en betydelig andel av vekst potensiale for eksport av oppdrettslaks ut fra Norge fremover. De strenge krav som er stilt fra russiske myndigheter er en inspirasjon til å arbeide videre med å sikre at kvaliteten på de produktene vi selger er på absolutt høyeste nivå, sier konsernsjef Atle Eide ifølge en børsmelding.- Vi har stor tro på at når nå flere bedrifter får adgang til markedet vil vi kunne øke den samlede eksporten av kvalitetslaks til Russland, fortsetter han.